Gratis Inspirasjon!


Velkommen til gratis Inspirasjonsseminar på Nord-Østerdal Videregående! Vi byr på to meget inspirerende foredrag. Inngang er gratis, så langt "lageret rekker". Det er begrenset antall plasser. Meld din ankomst her!

Fra Fjellgard til Verdensmarked

Årets Unge Gründer Marit Mjøen Solem forteller om bedriftseventyret FindMySheep. Bedriften som holder til på Kvikne, har tatt i bruk ny teknologi for å løse utfordringer i en tradisjonell næring. De har allerede eksportert teknologien til Brasil, men ønsker først og fremst en større markedsandel i Skandinavia. Marit vil gi et inspirerende foredrag om hvordan man lykkes internasjonalt gjennom å løse problemer lokalt.

Tjen Penger og Løs Miljøproblemer!

Petter D. Jenssen Professor i Miljøvitenskap ved NMBU (Norges Miljø og Biovitenskapelige Universitet) gir en innføring i det nyeste innen kretsløpsteknologi. Verden trenger gode miljøløsninger og dagens kunder ønsker å være en del av løsningen, ikke en del av problemet. Petter kommer med gode idèer til fremtidig næringsvirksomhet her i Fjellregionen.


Siste innlegg