Hvem vinner pokalene?


Visste du at eggeskallhinner kan brukes som plaster? Har du smakt delikatessen frityrstekt Rendalslav? Trenger du en frisørtime? Er bilen din utstyrt med en tilstrekkelig sikkerhetspakke? Synes du at reflekser er stygge… da har du ikke har sett Røros-refleksmykker! Det er ingen tvil om at Fjellregionens ungdommer har klekket ut det som kan bli fremtidens suksess bedrifter. I fullstappet Tynsethall finnes også klatrestople, skytesimulator, ambulanse, radiostyrt trailer, politivakter, med mer.

På SUM får du dessuten full oversikt over Fjellregionens videregående utdanningstilbud, flankert av et vell av muligheter for ekstra studiepoeng og desentralisert høyskoleutdanning. Ikke minst kan du gjøre spennende kupp og få med deg hvem som vinner hva i kategorier som spenner fra Beste Omsetning til Beste Lærling. Når gamle gründere og ordførere tar på seg juryehatten og vurderer hvilke bedrifter som skal til topps, kan alt skje!

I år kan også næringslivet stikke av med pokaler og applaus. Det etablerte næringsliv skjelver i buksene og strammer seg litt ekstra opp på standplass når det står om Beste Næringsliv og Beste Stand, juryert av ungdommen, så klart.

Det er ingen grunn til å lure på hva du skal gjøre onsdag førstkommende. Ta turen til SUM. Gå ikke glipp av: 51 Elevbedrifter, 10 Ungdomsbedrifter, 32 Forretningsidèer innen Bioøkonomi, 4 Opplæringskontor, 4 Høyskoler/Universitet, 3 Videregående skoler, 14 linjetilbud og 23 Stand fra Næringsliv/Offentlig sektor. Utstillerliste finnes her.


Siste innlegg