Hvem vant Hva?!


Støvet har lagt seg etter SUM. Varmen fra trengselen i Tynsethallen har blitt erstattet av den vanlige vinterkulda. Den brusende seiersrusen fra pokaler og premier, har blitt et fjernt minne og saftige laurbær å hvile på, for de som ble belønnet med premier. De som derimot gikk tomhendt hjem fra SUM planlegger comeback og revansj ved neste kappestrid, nemlig fylkesmessene. Fylkesmessen for Hedmark er lagt til Hamar 9. mars mens Trøndermessa finner sted i Levanger, 23. mars. I løpet av måneden som kommer kan mye skje, og det gjør det. Uansett utfallet av SUM og hva fremtiden bringer, så er det er viktig å huske på at alle unge som deltok er vinnere. De har startet egne bedrifter, og dermed kommet lengre enn mange voksne gjør i løpet av sine liv. Det å stå på sand med sin første bedrift, er en seier i seg selv. Gratulerer alle sammen!

Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at «Sakte men Sikkert», fra Røros Videregående sopte til seg adskillige premier under messa. Totalt ble det 8 pengesjekker, pluss en diger pokal! I øvrige klasser ble hederen ganske jevnt fordelt. Konkurransen var nok hardest blant elevbedriftene, hvor 51 kreative EB`er deltok. Det gikk også hardt for seg under årets SMART, hvor 32 knakenes gode forretningsidéer innen bioøkonomi stilte. Vi håper å se samtlige igjen som bedrifter neste år!

Alt i alt var SUM 2017 den største messen i sitt slag, noen sinne. Rekordmange stands deltok. Antallet stands, kombinert med utvidede åpningstider og økt fokus på utdanning gjorde at veldig mange publikummere tok turen til årets SUM. Vi er veldig glade for det. Å stille på SUM som næringsdrivende eller publikum støtter opp om positiv utvikling i Fjellregionen. Hjertelig tusen takk til alle dere som deltok og velkommen igjen, neste år.

Inntil videre er det mulig å kose seg med listen over hvem som vant hva, den oversikten finner du her!


Siste innlegg