Info til alle utstillere på SUM 2018

Til alle utstillere, deltakere, jurymedlemmer og medhjelpere

VELKOMMEN til SUM 2018

Det nærmer seg den 7. februar og SUM 2018. SUM feirer 15 år og årets utstillere, elevbedrifter, ungdomsbedrifter, regionalt næringsliv, organisasjoner og kommuner deltar med mye engasjement og stor aktivitet! Stor takk til alle som bidrar!


LAST NED KOMPLETT INFORMASJON MED BLA. PROGRAM OG MESSEKART

Årets program er for dem som har vært med tidligere, både kjent og variert. Nytt av året er en kokkekamp og en liten endring i premiekategoriene.

Vi er heldige som har fått med rørosingen Amund Kokkvoll til å fortelle om hvordan han satser for å nå sitt mål – å bli verdens beste hundekjører. Han kjøpte sin første hund for penger han tjente på ungdomsbedriften i 2014! Fredag 9. februar står han på startstreken i årets Femundløp.

Tolga-Os Sparebank og Tom Kolvig fra Norsk Helsearkiv har ting på hjerte som de ønsker å dele fra scenen.

Fagopplæring i Fjellregionen har lagt opp en ny og spennende fagopplæringsløype for alle ungdomsskoleelever. Denne «løypa» består av spennende poster og mye læring for alle som deltar.

Årets SUM blir direktesendt i Nea Radio, nærradioen med landets største lyttertall. Med samsending med Østerdalsradioen blir det rekkevidde fra Malvik i nord til Hamar i sør. Vi håper at mange får denne begivenheten med seg, enten du kommer til Verket på Røros denne dagen eller hører på radio!

Velkommen til SUMs 15-årsfeiring!


Siste innlegg